A Doboskút Vendégház

Csodálatos természeti környezetben, nyugodt körülmények között pihenhet Nógrád megye szívében a palóc stílusban épült nógrádsipeki Doboskút Vendégházban.

Vendégházunknak a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége az Észak - Magyarországi Régióban a 2011-es év "Falusi Vendégfogadója" címet adományozta.

Köszönjük az elismerést vendégeinknek és kollégáinknak!

A vendégház a Cserhát hegységben, Szécsénytől 10 km-re található. Nógrádsipek település zsákfalu, amely északról nyitott, patakokkal tagolt, 300-400 m magas vulkanikus kúpok közötti völgyben fekszik. A település összterületének több mint felét erdők borítják. 

A vendégházat aszfaltozott úton lehet megközelíteni. A belső átriumos, kontyos épület környezetbeillő, a helyi palóc népi építészeti hagyományoknak megfelelően épült. A vendégház 4 db külön bejáratú apartmanból áll. 

Az apartmanok: hálószoba 3 fő részére, nappali 2 fő részére, étkezősarokkal felszerelt minikonyha, fürdőszoba / zuhany/WC /. A berendezés modern, népi jellegű fenyőbútor, kábel-Tv, szabályozható központi gázfűtés. 

A nagyméretű, rendezett füves udvaron kerti bútor, grillezési és bográcsolási lehetőség, asztalitenisz, lengőteke áll vendégeink rendelkezésére. 


MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Cím: 3179 Nógrádsipek, Dózsa György út 49. 
GPS koordináták: N 48.00.102. E 19.30.559. 

A vendégház Budapesttől kb. 100 km-re és 1,5 órányi útra található. 

JAVASOLT ÚTVONALAK AUTÓVAL ÉRKEZŐKNEK: 

M2 autóút felöl: 

Az M0-ás körgyűrűről Vác/Hont felé az M2 autóúton, majd a 2. sz. főúton Rétság felé. A 22. sz. főútra letérve Balassagyarmaton át Szécsényig, onnan Varsányon át Nógrádsipekig. 

M3 autópálya felöl: 

Az M3-as autópályáról Hatvannál letérve a 21-es főútra Salgótarján felé, majd Szécsényen és Varsányon át Nógrádsipekig. 

MENETREND-SZERINTI AUTÓBUSZ JÁRATTAL UTAZÓKNAK: 

Budapestről a VOLÁNBUSZ Árpád-hídi buszvégállomásáról Szécsényig, ott átszállva Nógrádsipekig 
Menetrend info: http://www.menetrendek.hu 

MENETREND-SZERINTI VONAT JÁRATTAL UTAZÓKNAK: 

Budapestről a Keleti- és a Nyugati-pályaudvarról is indulnak vonatok Szécsényig (több útvonalon, átszállásokkal). Szécsénytől csak autóbuszon közelíthető meg Nógrádsipek. 
Menetrend info: http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslms/uf a

Néhány program lehetőség